Crown breidt gamma uit met nieuwe elektrische pallettruck WP3010

Crown heeft zopas zijn nieuwe elektrische palletruck WP3010 voorgesteld in München. Met een gewicht vanaf 279 kg (exclusief batterij) en een hefvermogen tot 1,6 ton is deze nieuwe truck relatief licht, maar tegelijkertijd toch krachtig genoeg. Het toestel is dankzij zijn compacte afmetingen geschikt voor gebruik in smalle supermarktgangpaden. “Ons nieuwe model is een compacte, wendbare en lichtere aanvulling op de populaire WP 3000-serie. Het is een slimme oplossing voor allerlei toepassingen in met name de supermarktsector, drankenhandel en logistieke sector. Bij de WP 3010 draait alles om het verhogen van de omzetsnelheid van goederen, het verhogen van de productiviteit en het minimaliseren van de kosten”, aldus Christian Rotter, Marketing Product Manager van Crown. Door de remdeblokkeringsfunctie kunnen bestuurders de truck met de hendel in vrijwel verticale stand manoeuvrerenen. De goed bereikbare en gebruiksvriendelijke bedieningselementen van de ergonomische X10 hendel maken het zowel links- als rechtshandigen mogelijk om de truck met één hand te bedienen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo