De eerste MAN TGE rolt van de band

In de nieuwe fabriek van Volkswagen in het Poolse Wrzesnia is de eerste productie-MAN TGE van de band gerold. De zilverkleurige bestelwagen met korte wielbasis en hoog dak wordt voortaan gebruikt in de MAN-fabriek in München.   “Onze nieuwe fabriek stelt nieuwe kwaliteitsnormen. De voertuigen worden onderworpen aan een aantal kwaliteitscontroles. De maatprecisie van de carrosserie zelf wordt tijdens de assemblage herhaaldelijk gecontroleerd door geautomatiseerde lasers en digitale camera’s op meerdere meetstations. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik MAN deze eerste TGE kan bieden, een model met zeer veel meerwaarde”, zegt Jens Ocksen (CEO Volkswagen Poznan). MAN streeft naar een verkoop van zo’n 20.000 TGEs per jaar.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo