Hamann bekroond door GM

General Motors heeft Hamann International Logistics bekroond als GM Supplier of the Year tijdens hun 25e jaarlijkse Supplier of the Year Awards Ceremony. Een fantastiche onderscheiding voor de firma uit Wetteren.   Deze Awards worden toegekend aan leveranciers die de verwachtingen van GM constant overtreffen, een grote toegevoegde waarde bieden of nieuwe innovatieve ontwikkelingen aanreikten. In de categorie ‘logistiek’ werd Hamann verkozen, samen met negen andere laureaten uit drie continenten. Managing Director Wim Libaers en Project & Account Manager Johan Galle ontvingen de bijhorende trofee uit handen van Todd J. Scott, Executive Director Global Supply Chain en James Bovenzi, Executive Director Demand Supply. Hamann International Logistics werkt ruim 25 jaar samen met General Motors en voert productieonderdelen aan van België en Nederland naar de Duitse en Oostenrijkse fabrieken. Tot de sluiting in 2010 gold dit ook voor Opel Antwerpen. Daarnaast verzorgt Hamann de aanvoer van wisselstukken vanuit de centrale depots in Duitsland naar regionale distributie centra in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. In totaal gaat het om een omzet van circa 9 miljoen euro per jaar op een totale omzet van 75 miljoen euro in 2017. De lopende contracten werden recent verlengd tot 2020. “Ondanks de overname van Opel en Vauxhall door PSA en het einde van de samenwerking onder het General Motors-label kijken we met vertrouwen uit naar de toekomstige samenwerking met de nieuwe groep.”, zegt Wim Libaers.    

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo