De Rijke vernieuwt contract met Michelin Solutions

De Rijke Noord‐Europa heeft opnieuw Michelin Solutions uitgekozen om het bandenbeheer te verzorgen voor een vloot van 160 trekkers en 660 aanhangers in Nederland, België en Groot‐Brittannië.
Het is de derde keer dat Michelin Solutions erin slaagt om dit contract te behouden. Michelin Solutions zal 4000 X® Multi™ banden in beheer nemen in het kader avn een Effitires contract. Jeroen De Rijke, Chief Procurement Officer zegt hierover : “Goede banden zijn van essentieel belang omdat we ons geen problemen onderweg kunnen veroorloven. We hebben ons bedrijf    opgebouwd rondom tijdig leveren. Het gehele Michelin Solutions team ondersteunt ons bij het waarmaken van deze belofte.”
De banden worden geherprofileerd zodat ze langer meegaan in hun meest energiezuinige staat. Michelin Solutions voert
drie keer per jaar een volledige bandenaudit uit bij alle bedrijfswagens van De Rijke Noord‐Europa. Daarbij wordt de profieldiepte gemeten, vindt controle plaats op beschadigingen of abnormale slijtage, en wordt de bandenspanning gecorrigeerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo