Neem deel aan Het Grote Logistieke Debat

Op 13 juni organiseert ISCN (Interactive Supply Chain Network) het 2de Grote Logistieke Debat in Lint. Twee vooraanstaande intendenten en twaalf bedrijfsleiders van binnen en van buiten de logistieke sector komen er debatteren rond vier thema’s die logistiek en maatschappij vandaag beroeren. Logistiek genereert volgens velen te weinig maatschappelijke toegevoegde waarde en te veel maatschappelijke overlast. De kansen voor de logistiek om meer maatschappelijke toegevoegde waarde te genereren zijn beperkt, de bedreigingen en beperkingen nemen als maar toe. Belangrijke evoluties in de Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening, Productie, Digitalisering en Samenleving zullen richtinggevend zijn voor de logistiek in de volgende jaren. Andere sectoren staan al verder in het veranderingsproces en kunnen de logistiek tonen hoe het anders kan en moet. Hoe kunnen die kennis en die voorbeelden gebruiken om de logistiek in deze regio slimmer en duurzamer te maken? Meer info en inschrijving ISCN is een initatief van Patrick Wendelen en Alex Van Breedam.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo