Crown Handling opent nieuw opleidingscentrum in Duitsland

Crown’s eigen medewerkers en onderhoudspersoneel dat bij erkende dealers in de hele EMEA-regio werkt kunnen nu terecht in het gloednieuwe opleidingscentrum van Crown Handling in Neufahrn bij München. Begin april 2017 heeft Crown Handling het modulaire opleidingsprogramma voor onderhoudsmonteurs ‘Demonstrated Performance™ (DP) Service Training’ in Europa geïntroduceerd. De cursussen worden in verschillende talen gegeven in het nieuwe opleidingscentrum. Elke deelnemer krijgt zijn eigen werkplek, compleet met heftruck, computer, cursusmaterialen en gereedschappen. De theoretische cursusonderdelen worden aangeboden in de vorm van interactieve opleidingsmodules die zich aanpassen aan de leersnelheid van de deelnemer. Iedere cursuseenheid bouwt stap voor stap voort op de vorige. Elke module bevat bovendien een groot aantal diepgaande praktische opdrachten in de vorm van hands-on taken, gedetailleerde processen en probleemoplossing. Zo hoopt Crown de onderhoudswerkzaamheden nog efficiënter uit te voeren en zo de totale eigendomskosten (TCO) voor klanten te verlagen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo