Crown breidt QuickPick Remote uit op andere modellen

Crown heeft zijn QuickPick® Remote orderpicking technologie uitgebreid.  Het systeem is voortaan ook leverbaar voor de orderverzamelaars met heffende vorken en orderverzamelaars met schaarlift van de serie GPC 3000, de multifunctionele order- verzamelaars van de serie MPC 3000 en de trekkers van de serie TC 3000. Bestuurders maken met de QuickPick® Remote gebruik van een speciale werkhandschoen met geïntegreerde afstandsbediening, waarmee ze hun truck van de ene verzamellocatie naar de volgende kunnen rijden zonder telkens in en uit te hoeven stappen. In plaats van de handschoen kunnen klanten ook voor een zendontvangerband of ‑schakelaar kiezen. Dit bewezen concept verhoogt de productiviteit in de praktijk door bestuurders in staat te stellen om meer te doen terwijl ze minder lopen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo