Kubrechts werkt samen met Nijhof-Wassink

De Nederlandse transportfirma Nijhof-Wassink heeft een eigen filiaal in België, maar werkt ook samen met andere Belgische transporteurs om verder uit te breiden. De divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink bundelt nu haar krachten met de firma Kubrechts uit Lier. “Samenwerken met aan ons gelieerde transportbedrijven is een belangrijk onderdeel van onze visie. Met lokale partijen die, net zoals wij, het belangrijk vinden om de beste service te bieden, voegen we naast kennis van de lokale markt ook veel kwaliteit en flexibiliteit toe”, aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink. Kubrechts (die 18 voertuigen uitbaat) start de samenwerking met twee combinaties die onder de regie van de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink worden ingezet voor het transport van diervoerderproducten op de Belgische markt. “We willen het aantal combinaties van Kubrechts Transport binnen afzienbare tijd naar een tiental mengvoeder combinaties laten groeien”, aldus Martin Schoemaker. In het kader van deze samenwerking behouden beide bedrijven hun volledige zelfstandigheid.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo