PostNL stelt general manager Pharma & Care aan in België

Nicolas Vannieuwenhuyze is sinds 1 januari general manager van PostNL Pharma & Care België. “Deze functie is nieuw. Deze benoeming bevestigt onze groeistrategie in België“, zegt Rudy Van Rillaer, managing director van PostNL België. Vannieuwenhuyze is een kleine twee jaar geleden aan de slag gegaan bij PostNL Pharma & Care België. Hij was er tot eind 2017 sales & marketing manager. Voordien werkte hij acht jaar lang bij Eurogenerics, een producent van generische geneesmiddelen. “Zijn ervaring in de sector zal bijdragen aan de verdere uitbouw van Pharma & Care als de geprefereerde logistieke partner voor organisaties in de gezondheidszorg”, zegt Van Rillaer. “Hij beschikt daardoor over een uitgebreide kennis van de markt en de bestaande noden met betrekking tot transport. Hij heeft ook een uitgebreide expertise over het GDP-conform behandelen van farmaceutische producten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo