Voor de eerste keer hebben alle logistieke clusters uit de Benelux (VIL, Logistics in Wallonia, Connekt en de Cluster for Logistics Luxembourg) samen Lean & Green awards uitgereikt.  Dit gebeurde in aanwezigheid van de Belgische Mobiliteitsminister François Bellot en de Luxemburgse staatssecretaris voor Duurzame Ontwikkeling en Infrastructuur Camile Gira. Ze deden dit tijdens een gezamenlijk congres georganiseerd met het Secretariaat-Generaal van Benelux. Award winners 2017  Twaalf bedrijven kregen een Lean & Green Award uitgereikt als aanmoediging voor hun inzet om te starten de CO2 terug te dringen : SnackFood PocoLoco, Kaneka Belgium, Ahlers Belgium, Gosselin Logistics, JAS Forwarding Worldwide Belgium, Embassy Freight Services Europe, KAMD, De Brouwer-Van Caudenberg, Transports Louwyck, Kronospan, WebTaxi, Luxport Group. Star winners 2017 Zeven ondernemingen kregen de Lean & Green Star omdat ze hun doelstelling reeds hebben behaald om hun CO2-uitstoot met minstens 20% terug te dringen : Gilbert De Clercq, Van de Poel, VDAB, Contraload, Remitrans, Garsou-Angenot, Liege Airport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo