Van Dievel rijdt bijna uitsluitend met DAFs

Van Dievel heeft onlangs nog eens 10 DAF XF450-trekkers bij Aerts Trucks besteld. “Hiermee wordt ons wagenpark vrijwel uitsluitend DAF”, aldus managing director Louis De Wael van het Mechelse vervoerbedrijf.  De tien nieuwe trucks worden gedeeltelijk ingezet als vervanging van oudere voertuigen, maar ook om de groeiende activiteiten van de firma op te vangen. “We hebben de verschillende merken op allerlei punten tegen elkaar afgewogen en DAF scoort op alle vlakken het beste. Vooral de service en de prestaties van het voertuig waren van doorslaggevend belang. Wij beschikken immers op 300 meter over de beste garage van België, waar wij kunnen rekenen op een 24/7 optimale dienstverlening. Daarnaast zorgt het onderhoudscontract ervoor dat wij onze uitgaven en onze risico’s kunnen beheersen”, zegt Louis De Wael.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo