Featured Video Play Icon

Op bezoek bij de ‘mooiste truckconcessie van het land’

Iets meer dan een jaar geleden nam Aerts Trucks haar intrede in de fokkelnieuwe concessie in Bornem. Aerts Trucks verdeelt hiermee zijn activiteiten over drie vestigingen: Bornem, Dendermonde en Mechelen.

De nieuwe garage is enorm uitgebreid en bevindt zich langs de N16. Ze onderscheidt zich door haar immense showroom van 1800 m2 met plaats voor meerdere DAF-vrachtwagens (wat erg ongebruikelijk is voor een truckgarage) en lichte bedrijfsvoertuigen van Fiat Professional.

Ter hoogte van de werkplaats zijn 12 poorten gereserveerd voor DAF, 8 voor Fiat Professional en 4 voor de afdeling carrosserie. Er is een specifieke zone van 250 m2 voor de levering van voertuigen en daarnaast bevat de locatie nog een carwash, een ijkbank voor tachografen en een testinstallatie voor ophangingen, remmen, lichten en de uitlijning van chassis.

In de werkplaats werkt Aerts met drie werkkuilen, twee bruggen van 32 ton voor trucks en een rolbrug van 2 ton. Er gaat een veertigtal mensen aan de slag, wat neerkomt op de helft van het personeel van Aerts Trucks in de drie locaties samen.

Transport & VAN.TV kreeg een unieke blik achter de schermen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo