Crown wint de iF Design Award 2018 met zijn transpallet WP 3010

Het iF International Forum Design heeft de iF Design Award 2018 uitgereikt aan de compacte elektrische pompwagen WP 3010 van Crown. Dit is meteen ook de 30ste iF Design Award die Crown sinds 1962 heeft gewonnen. Een jury van 63 onafhankelijke experts beloonde Crown in de categorie ‘Auto’s/Voertuigen’ “voor het kwalitatieve ontwerp van het compacte elektrische transpallet WP 3010”. Het WP 3010 transpallet kwam in 2017 op de markt en onderscheidt zich door zijn compactheid, manoeuvreerbaarheid en lichtheid (minimaal 279 kg zonder de accu). Het heeft een laadvermogen tot 1,6 ton en stalen onderdelen die bestand zijn tegen schokken en botsingen. Sinds 1962 sleepte Crown al meer dan 100 prijzen van internationaal gerenommeerde designinstellingen en -organisaties in de wacht, waaronder 30 iF Design Awards.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo