Van automatische archivering van tachodata tot loon- en onkostenberekening

Haal het maximum uit uw tachograafgegevens Het respecteren van de sociale wetgeving en de berekening van chauffeurslonen en onkosten is voor veel transportbedrijven een complexe puzzel. Ga voor de eenvoud

  • Voldoe aan de transportwetgeving.
  • Verlies de activiteit van uw chauffeurs niet uit het oog.
  • Verhoog de verkeersveiligheid en vermijd boetes.
  • Win tijd door berekeningen te automatiseren en te vereenvoudigen.
  • Garandeer een correcte verloning voor de prestaties van uw chauffeurs.

Gemakkelijk archiveren van rij- en rusttijden Met Tachotime Manager archiveert u de tachodata en voldoet u automatisch aan de wetgeving. Waarschuwingen herinneren u aan de wettelijke termijnen die moeten worden gerespecteerd. Inbreuken tegen de Europese en Belgische regelgeving worden automatisch beheerd, rekening houdend met de klasse en hoogte van de boetes. Remote tacho download: de sleutel voor tijdswinst Als uw vloot uitgerust is met Trimble boordcomputers, kunt u zowel de chauffeurskaart als het massageheugen van de tachograaf op afstand automatisch uitlezen. FleetHours : snelle en nauwkeurige berekening van lonen en onkosten FleetHours stelt u in staat om de rij- en rusttijden van uw chauffeurs te controleren en te optimaliseren, de prestaties te berekenen en ze automatisch naar uw salarisadministratie te sturen. Klaar om de wettelijke verplichting in uw voordeel te gebruiken? Bezoek onze website www.trimbletl.com, bel ons op 057 223 911 of mail naar sales_trimbletl_be@trimble.com.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo