Alphabet lanceert autodelen voor lichte bedrijfsvoertuigen

Het in 2011 opgerichte autodeelplatform AlphaCity van Alphabet wordt uitgebreid met twee nieuwe voertuigtypes, waaronder lichte bedrijfsvoertuigen.  Het AlphaCity-reservatieplatform wordt overigens volledig vernieuwd en zal voortaan geïntegreerd worden in de AlphaGuide-app. Om de AlphaCity-sectie te vinden, openen de gebruikers gewoon de AlphaGuide-app en selecteren ze AlphaCity in het menu. De gebruikers kunnen vervolgens een auto boeken voor zakelijke en privédoeleinden volgens de regels van het bedrijf en alle bijkomende reservaties in detail bekijken, net als de afhaallocatie, de prijs, de datum en het uur (voertuiggegevens, gegevensbescherming en gebruiksvoorwaarden). Bovendien kunnen gebruikers boekingen openen en annuleren, en gebruikmaken van de zoekfunctie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo