Harry Wolters wordt nieuwe president DAF Trucks

Harry Wolters, die tot nu toe DAF European Sales Director is, wordt President-directeur DAF Trucks en PACCAR Vice President op 1 september. Dit komt doordat DAF President-directeur Preston Feight benoemd is tot PACCAR Executive Vice President. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor DAF Trucks en PACCAR Parts op het hoofdkantoor van PACCAR in Seattle. Wolters is 22 jaar in dienst bij PACCAR. Tijdens zijn carrière bij DAF was Harry Wolters Controller Truckfabriek, Manager Logistic Operations, Bedrijfsleider Truck Assemblagefabriek, HR Directeur, Directeur Operations en DAF European Sales Director.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo