Best of Handling 2018: wie heeft de meest innovatieve heftruck?

Het is DE grote vernieuwing van het salon Logistics & Distribution 2018: de verkiezing van de innovatiefste heftruck, onder goedkeurend oog van een professionele en een gebruikersjury. Voor deze eerste editie van de Best of Handling staan vier merken in de startblokken: Clark, Crown, Still en Toyota Material Handling. Best of Handling is een initiatief van TRANSPORTMEDIA en Easyfairs, dat het salon Logistics & Distribution in Brussel organiseert. Op de tweede dag van het salon, donderdag 4 oktober, zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De derde grote partner van de actie is Atrium, het bekende opleidingscentrum voor de logistiek, dat zijn installaties ter beschikking van de jury stelt, zodat die de kandidaat-heftrucks kan testen. Ook zorgt Atrium tijdens het salon voor een zone voor ‘live’ demonstraties van de heftrucks. Professionals aan het woord De vier kandidaten strijden met elkaar om twee prijzen: de prijs van de jury, die haar oordeel velt op basis van een kandidatuurdossier en van praktische tests bij Atrium, en de publieksprijs. Voor die publieksprijs wordt de helft van het resultaat bepaald door een onlinestemming die op 17/9 van start gaat. De andere helft is het resultaat van de stemmen die tijdens het salon Logistics & Distribution binnenkomen. De jury De winnaar van de juryprijs wordt gekozen door een groep professionals uit de logistiek, allen met verschillende competenties. Zo vinden we er een vertegenwoordiger van de redactie van TRANSPORTMEDIA terug, twee vertegenwoordigers van Atrium, een vertegenwoordiger van de federatie Sigma en twee verantwoordelijken voor het park van magazijnmachines (Van Moer Logistics en Carglass).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo