4D Trans, Xwift en H. Essers Logistics Cy bekroond tot Gazellen 2018

Op de openingsavond van het salon Logistics & Distribution vond vanavond de tiende editie van de “Gazellen Transport & Logistics” plaats in Brussel. Tijdens dit netwerkevent, georganiseerd door TRANSPORTMEDIA in samenwerking met Trends TOP en Easyfairs, kwamen 4D Trans, Xwift en H. Essers Logistics Cy uit de bus als snelste groeiers in hun categorie. In de categorie kleine bedrijven (met een omzet tot 1 miljoen euro in 2013) zijn de Gazellen vaak jonge en dynamische ondernemingen die als een pijl uit een boog omhoogschieten. Dit jaar prijkt 4 D Trans (Torhout) bovenaan de tabellen. De prijzen voor tweede en derde laureaat gingen respectievelijk naar PWT Thermo (Laakdal) en Mercy (Sint Laureins). In de categorie middelgrote bedrijven ging de eerste prijs voor de derde opeenvolgende keer naar Xwift uit Kruishoutem. De tweede plaats ging opnieuw naar Alders Bulk Logistics (Overpelt), terwijl CTI (Genk) beslag legde op de derde plaats. Bij de grote bedrijven ging de hoogste prijs naar H. Essers Logistics Cy, gevolgd door Bleckmann België dat zich deze keer tevreden moet stellen met een mooie tweede plaats. Tailormade Logistics uit Gent sluit het podium af met een verdienstelijke derde plaats.  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo