blank

Delca Logistics koopt opnieuw Renault Trucks

Delca Logistics heeft voor haar containervervoer activiteiten drie nieuwe Renault Trucks T 6×2 trekkers aangekocht en voor snelle distributie opdrachten een nieuwe Renault Master. Delca Logistics staat meestal bekend voor haar rail/road activiteiten, maar de firma uit Menen voert tevens huiftransporten, groepage, ADR vervoer, distributie en exprestransport uit. De vloot telt circa 100 motorvoertuigen (waaronder een 40-tal van Renault Trucks) en een 180-tal opleggers. De nieuwste Renault Trucks T430 6×2 trekkers hebben een voorloopas (pusher) omwille van de toenemende controle op de gewichtsverdeling, wat bij containertransporten vaak een probleem is. Het zijn de eerste drie-assige trekkers voor het bedrijf. “Wij hebben twee belangrijke redenen voor de aanschaf van Renault Trucks”, verklaart Kristof Delbeeke, een van de beleidsvoerders van het bedrijf. “Enerzijds is er de goede relatie met garage Lernou te Menen, en anderzijds is er het lage verbruik van de voertuigen. Daarbij kunnen we ook nog wijzen op de goede ervaringen met het merk in het verleden en het comfort van de Renault Trucks T trekkers, die bij onze chauffeurs zeer in de smaak vallen.” Naast de drie nieuwe 6×2 trekkers investeerde het bedrijf tevens in een nieuwe Renault Master met gesloten kastopbouw. “Die gaan we inzetten als aanvulling op onze distributievoertuigen om dringende zendingen te verzorgen.”, vult Kristof Delbeeke aan.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo