My-Trucks levert zijn 1000ste vrachtwagen

My-Trucks, leasing- en financieringsmaatschappij van tweedehandsbedrijfsvoertuigen uit Lievegem, heeft zijn 1000ste vrachtwagen opgeleverd.

My-Trucks, opgericht in 2012 in Zomergem, is actief in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland. De filosofie van My-Trucks: de starters en kleine bedrijven bereiken die steeds moeilijker hebben om bij de banken een krediet te krijgen. Het bedrijf biedt een all-in formule aan die de levering, de financiering en de verzekering van een tweedehandsvoertuig inhoudt. Vandaag viert het bedrijf de levering van haar 1000ste voertuig (een Scania S650) aan Redouane Tenafer (Marseille), een onafhankelijke aannemer die zijn transportbedrijf RT Transport heeft opgericht. My-Trucks kondigt ook aan dat het momenteel werkt aan het grootste Europese platform voor de leasing van tweedehandsvrachtwagens. Eric Van Speybroeck, CEO van My-Trucks: “Onze ambitie is om tegen 2022 jaarlijks 2500 voertuigen in 10 landen in de markt te zetten en zo Europees marktleider te worden.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo