D.V.M. Trans gaat strategische samenwerking aan met Nijhof-Wassink

Volgende week starten D.V.M. Trans en de divisie Feed Logistics van de Nederlandse transporteur Nijhof-Wassink een strategische samenwerking voor het transport van veevoeders. D.V.M. Trans blijft volledig onafhankelijk. Het is niet de eerste keer dat Nijhof-Wassink ‘intensief’ samenwerkt met een Belgische vervoerder. In augustus 2017 bundelde de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink haar krachten met de firma Kubrechts uit Lier, en vijf maanden later werd een vergelijkbare samenwerking opgezet met DBT Bulkvervoer. Deze keer gaat de samenwerking iets verder : “D.V.M. Trans heeft een aantal neutrale trailers van ons overgenomen. Ze gaan vanaf 2 december onder regie van Nijhof-Wassink voor onze klanten rijden in Vlaanderen” wist Martin Schoemaker (General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink) ons te vertellen. “Samen willen wij de veevoederfabrikanten in België nog beter ondersteunen. Door deze strategische samenwerking breiden wij het aantal standplaatsen, beschikbare vloot en het contact met de lokale markt nog verder uit. Volgens Dieter Vanoverberghe (zaakvoerder van D.V.M. Trans) strookt de visie en de bedrijfscultuur van Nijhof-Wassink met die van hem: “Nijhof-Wassink investeert net zoals wij in de samenwerking met de klant en haar partners. Voor ons is dit een belangrijk item, waardoor we de handen inéén slaan. Hierdoor kunnen we nog dichter bij de klanten en hun afnemers komen, zodat we samen een onberispelijke service kunnen garanderen.” De overige partnerschappen tussen Nijhof-Wassink, Kubrechts en DBT Bulkvervoer gaan gewoon door.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo