Vier chauffeurs betrapt zonder OBU

Op dinsdag jl. werd door Viapass en de Vlaamse Belastingdienst een gecoördineerde controleactie georganiseerd aan beide kanten van de E17 in Kalken. Vier vrachtwagens werden betrapt omdat ze zonder On Board Unit reden. In totaal werden er 34 vrachtwagens gecontroleerd, waarvan 25 in overtreding waren. De vier chauffeurs die zonder OBU reden kregen voor die overtreding elk een boete van 800 euro. Daarenboven werden er nog 21 additionele processen-verbaal opgemaakt voor diverse andere overtredingen op de regelgeving inzake de kilometerheffing. De agenten van de Vlaamse belastingdienst schreven in totaal een bedrag van 22.694 euro uit aan administratieve boetes.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo