Mercedes-Benz Trucks lanceert online stockplatform

Sinds 18 juni verkoopt Mercedes-Benz Trucks nieuwe modellen aan interessante prijzen via een online stockplatform. De voertuigen zijn direct leverbaar.

Geïnteresseerde klanten kunnen het beschikbare aanbod raadplegen. Elke truck wordt in detail beschreven, zodat de klant meteen een afspraak kan boeken met de betrokken Mercedes-Benz Trucks Partner om de truck te bekijken en testen. Het aanbod wisselt week per week.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

Mercedes Benz Trucks @Demo Days 2020 – BOUW.TV 20

Mercedes-Benz Trucks zakt naar Matexpo Demo Days af met 3 voertuigen. De Arocs 2848L ENA HAD met containerhaakarm, de Arocs 3345LK met containerhaakarm en Arocs 3353LS HAD met AJK kipper. Het gamma van de Arocs varieert tussen 18 en 41 ton. Als het nu gaat om een trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper, de Arocs […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo