Astre lanceert ‘Wine & Spirit’ logistieke dienst

De groep Astre, die o.a. verschillende grote Belgische transporteurs omvat, lanceert een nieuwe logistieke dienst gewijd aan wijnen en gedistilleerde dranken. De oplossing, die sinds begin juli wordt getest, moet het mogelijk maken om voor het einde van het jaar 5000 pallets te verwerken.

Met dit nieuwe initiatief wil het Astre-netwerk tegemoetkomen aan de groeiende vraag van wijnproducenten naar een transparante toeleveringsketen die wordt georganiseerd door één enkele speler die alle schakels controleert, inclusief de inklaring en de betaling van de accijnzen, zelfs in een e-commerce-context. Meer dan 30 partners van Astre, onder leiding van zes internationale experts, stellen hun transportmiddelen ter beschikking van de dienst Wine & Spirit, of het nu gaat om palletvervoer, deelladingen of volle ladingen. Het netwerk kan dus een complete service bieden van inzameling tot distributie, inclusief opslag, inklaring en fiscale vertegenwoordiging.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo