Matexpo Demo Days 2020 gaan niet door

Omdat het duidelijk is dat door de coronamaatregelen geen kwaliteitsvolle beurs kan georganiseerd worden in een professionele maar toch familiale sfeer heeft de organisatie na een intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt nu toch de moeilijke beslissing genomen om Demo Days 2020 niet te laten doorgaan.

Hoewel Demo Days in veilige omstandigheden kon georganiseerd worden, zou de beurs niet hetzelfde geweest zijn als de voorgaande editie. Ook is duidelijk geworden dat niemand kan voorspellen welke maatregelen er nog zullen worden genomen of hoe de coronacrisis verder zal evolueren.

De volgende editie van Demo Days is voorzien op 3 en 4 september 2022.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo