[ADVERTORIAL] Koeltransport: DAIKIN lanceert het ZANOTTI gamma in België

De groep Daikin, met 95 jaar ervaring op de markt van klimaatregeling, breidt het aanbod uit op het gebied van transportkoeling door een beroep te doen op het Italiaanse merk Zanotti, dat werd overgenomen in 2016. Het ogenblik is nu aangebroken om het Zanotti gamma in België te lanceren.

Daikin zal voortaan in België een competitief gamma voorstellen van koeloplossingen voor lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens onder de merknaam Zanotti.  “Dit gamma omvat zowel oplossingen uit de catalogus als oplossingen op maat, telkens voor aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen op die manier inspelen op de specifieke behoeften van ieder beroep, zoals ‘last mile’ leveringen in ‘zero-émissie’ of het transport van farmaceutische producten”, verklaart Anthony Bour, Verantwoordelijke Ontwikkeling Transportactiviteit bij Daikin Europe.

De kennis van Zanotti op het vlak van koeluitrusting is algemeen gekend en het merkimago staat op hetzelfde niveau als het hoge technologische niveau van de oplossingen. Die innovatiedrang werd bovendien nog gestimuleerd sinds de overname door de groep Daikin, waarbij Zanotti kan gebruik maken van de R&D capaciteiten van de groep, de industrialisering en de steun op het vlak van na-verkoop.

“Wij garanderen bijvoorbeeld geoptimaliseerde levertijden dankzij de centralisering van onze logistieke stromen”, gaat Anthony Bour verder, die nog op zoek is naar partners om de dekking van het Belgische grondgebied te verbeteren. Geïnteresseerd? Contacteer hem via mail (bour.a@daikineurope.com)

De troeven van Zanotti

  • Compleet gamma van koeloplossingen voor lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens
  • Innoverende producten
  • Oplossingen op maat
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoge energie-efficiëntie
  • Lage onderhoudskosten
  • Uitstekende begeleiding door de Technische Support

 

Voor meer informatie, laadt onze catalogus op of contacteer ons op
http://www.daikin.be/transportkoeling

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo