Featured Video Play Icon

Dit weekend op Kanaal Z: Best of Van Xperience én Logistics.TV

Het is al transport en logistiek dat de klok slaat dit weekend op Kanaal Z. Met de Best of Van Xperience (special) en Logistics.TV staan er twee Transportmedia programma’s op het programma. Bekijk hier alvast de de teasers van beide programma’s. 

Programma 1: Transport & VAN.TV – Best of VAN Xperience (special)
De Best of VAN Xperience… Het eerste event sinds lang en meteen een schot in de roos! Transportmedia trok alle registers open om ook dit jaar de Best of VAN traditie verder te zetten, en dit helemaal corona proof. Vier groepen van 30 kregen verschillende activiteiten voorgeschoteld. Zo stond de binnenhal in teken van innovatieve carrosserieën en waren er meerdere infosessies. Buiten vonden testritten plaats. Maar de Best of Van levert ook jaarlijks prijzenbeesten op.

Programma 2: Logistics.TV 27 – op bezoek bij Deny Logistics
Een nieuw seizoen van We Are Champions staat centraal in deze uitzending! Ook brengen we uitgebreid verslag over de ‘Spraakmakende Projecten’ Eggo Logistics en Deny Logistics. Alle informatie over de nieuwste Logistics.TV vind je HIER.

Uitzending dit weekend, zaterdag 17 en zondag 18 oktober, vanaf 13.00u op Kanaal Z of in herhalingslus!

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo