Liege Airport verkozen tot beste vrachtluchthaven ter wereld

Afgelopen donderdag werd de luchthaven van Luik tijdens de 36ste editie van de ‘Air Cargo News Awards’ in Londen uitgeroepen tot beste vrachtluchthaven ter wereld voor het jaar 2020. Er waren twee Belgische kandidaten onder de vier finalisten.

In deze categorie had de luchthaven van Luik te maken met Amsterdam Airport Schiphol, Anchorage International Airport, Brussels Airport Company en Hong Kong International Airport. “Deze prijs is gebaseerd op een onderzoek waarbij verschillende prestatie-indicatoren worden gemeten en vergeleken. Het is een uitzonderlijke prijs voor een uitzonderlijk jaar. Een jaar waarin we veel uitdagingen zijn aangegaan. Die zijn uiteraard gekoppeld aan onze rol als belangrijke schakel in het beheer van de gezondheidscrisis, aan onze positie als gezondheidsluchthaven, maar ook aan de flexibiliteit van onze teams die aan de verwachtingen en zorgen van onze klanten hebben kunnen voldoen”, zegt Luc Partoune, CEO van Liege Airport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo