UPDATE Truck & Business Barometer #31 – we hebben u nodig!

De transporteurs hebben geleden, maar ze zijn niet uiteengevallen tijdens de eerste golf van Covid-19. Hoe gaan ze om met de tweede golf? De redactie van Truck & Business wil in deze 31ste editie van de Truck & Business Barometer de balans opmaken van de situatie bij de Belgische transporteurs.

De Truck & Business Barometer biedt u de gelegenheid voeling te krijgen met de andere Belgische transporteurs. Ik heb uw deelname meer dan ooit nodig! Het is uw mening, samen met die van tientallen collega’s, die ons in staat stelt de pols te voelen van de sector.

Ik dank u dus reeds bij voorbaat om een vijftal minuten te willen besteden aan onze vragenlijst. De antwoorden blijven volstrekt anoniem.

Keep the hope!

Claude Yvens, Hoofdredacteur.

Klik hier om deel te nemen – Deadline : 25/11/2020

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo