[ADVERTORIAL] Ombouw Ford bedrijfsvoertuigen: voor vakmannen, door vakmannen

Als Belgisch marktleider op het vlak van bedrijfsvoertuigen wil Ford nog meer inspelen op de specifieke noden van zijn klanten. Daarom zet het merk volop in op initiatieven die de ombouw van zijn bedrijfsvoertuigengamma vlot en volgens de hoogste kwaliteitseisen laten verlopen. Alain Haelewyck zal daar als nieuwe ‘Conversion Manager Commercial Vehicles’ mee voor zorgen.

Zoveel beroepen, zoveel verschillende noden. Daarom zijn er soms aanpassingen nodig aan een bedrijfsvoertuig zodat u vlotter en professioneler kan werken. Vaak betekent dat aankloppen bij een ombouwer… Maar wie levert kwaliteit, hoe lang moet u wachten en wat met de homologatie? Dankzij de ruime ervaring van de 39 Belgische Ford Transit Centers en hun netwerk van ‘Qualified Vehicle Modifiers’ vindt u bij Ford meteen de perfecte oplossing.

Snel beschikbaar

Om ervoor te zorgen dat het aanbod van ombouwmogelijkheden, het netwerk van gecertificeerde ombouwers en het ombouwproces van a tot z perfect op uw noden afgestemd zijn, investeert Ford in de verdere professionalisering van zijn aanbod op dat vlak. Met zijn ruime ervaring in de sector zorgt Alain Haelewyck mee voor de optimalisering van dat proces.

“De nieuwe WLTP-norm maakt de ombouw van voertuigen er niet makkelijker op, zeker wanneer er een CoC in tweede fase dient opgemaakt te worden. Ford verzekert een goede relatie tussen alle spelers zodat alles vlot verloopt en u snel kan beschikken over het voertuig dat perfect tegemoet komt aan uw noden,” aldus Haelewyck.

Het uitgebreide Ford bedrijfsvoertuigengamma biedt af-fabriek al heel wat mogelijkheden, maar leent zich ook uitstekend voor ombouw. Voor de meest voorkomende toepassingen – zoals werkplaatsinrichtingen, boxen met of zonder lift, kippers of koelwagens – heeft Ford een aanbod uitgewerkt van voertuigen en ombouwmogelijkheden die snel en soms zelfs ook uit voorraad leverbaar zijn bij de Ford Transit Centers. Een soort sleutel op de deur-formule, zeg maar.

Hoogste kwaliteitseisen

Ook voor toepassingen op maat zijn de Ford Transit Centers het ideale aanspreekpunt. Ze adviseren u over de mogelijkheden en werken samen met zeven Qualified Vehicle Modifiers (QVM): Allaeys, Auto-Access, Cargo Lifting, Econor, Matthys, Terberg en Sortimo. Dit QVM-netwerk is vertrouwd met de Ford bedrijfsvoertuigen en werkt volgens vastgelegde normen die de levensduur van het voertuig en de duurzaamheid van de ombouw garanderen. Later dit jaar wordt het netwerk uitgebreid voor nog meer mogelijkheden.

Met het Transit-gamma, al meer dan 50 jaar de referentie op het vlak van bedrijfsvoertuigen, en de Ranger die dit jaar opnieuw bekroond werd tot Pick-Up of the Year, beschikt Ford over de ideale basis voor elke ombouw. De Ford Transit Chassis-Cabine en de Transit Skeletal zijn specifiek voor dit soort toepassingen ontwikkeld. Die laatste beschikt over een lager chassis en een geoptimaliseerd gewicht. Hierdoor biedt hij extra ombouwmogelijkheden en een laadvermogen tot ongeveer 1 400 kg.

U merkt het, de totaalaanpak van Ford zorgt voor veelzijdige, duurzame en flexibele oplossingen die uw productiviteit en winstgevendheid ondersteunen.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo