Breuer-Peerboom: “Het jaar eindigt niet al te slecht.”

Op het einde van het hectische jaar 2020 (op zijn zachtst gezegd) beginnen we met een rondgang langs een aantal Belgische transportbedrijven om de gevolgen van de gezondheidscrisis te bekijken en de contouren van het jaar 2021 te schetsen. Eerste stop in Verviers bij Breuer-Peerboom.

Breuer-Peerboom (Gazelle Transport & Logistiek 2019 in de categorie kleine bedrijven in Wallonië) zette dit jaar zijn route voort met een tiental voertuigen. “Het jaar 2020 loopt niet al te slecht af”, legt Olivier Breuer, algemeen directeur, uit. “Op dit moment rijden we goed, maar we merken nog steeds dat de binnenlandse markt in België niet erg levendig is. Gelukkig kunnen we dat compenseren met ons internationale verkeer naar Italië, dat het goed doet. Ik heb echter geen idee wat er in 2021 zal gebeuren. Er zijn veel onzekerheden op dit moment. We zullen zien… ”

Deze onzekerheden beletten de familiale KMO niet om vooruit te kijken: voor haar kantoren is net begonnen met de bouw van een eerste magazijn dat haar in staat zal stellen om haar diensten voor haar transportklanten uit te breiden. “Het is niet echt een risicovolle investering,” concludeert Olivier Breuer. “Onze huidige klanten vragen al om opslag, dus we hebben er alle vertrouwen in. “De ingebruikname van dit magazijn is daarom gepland voor de eerste weken van 2021.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo