Jacques Rouquette is de nieuwe Sales Manager van Mercedes Trucks in België

Vanaf 1 januari 2021 neemt Jacques Rouquette de commerciële leiding over van Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg, dat sinds het vertrek van Jelle De Clercq en Christophe Siccard leegstaat.

De komst van Jacques Rouquette is een gelegenheid om het verkoopmanagement een beetje te reorganiseren: Rouquette wordt Sales Manager, waarbij de verantwoordelijkheden tussen twee personen werden verdeeld (Key Accounts en Retail). Jacques Rouquette komt in België aan vanuit Mercedes-Benz France waar hij zes jaar lang de leiding had over Used Trucks.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

Hedin Automotive (company movie) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Hedin Bil AB is een familiebedrijf dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden. In de jaren die volgden volgde een gestage groei, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn. In oktober 2017 is Mercedes-Benz Gent overgenomen, […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo