Fetrans heeft ‘geleerd’ van de pandemie in 2020

Het Limburgse bedrijf Fetrans, dat gespecialiseerd is in nationaal, internationaal, dedicated en express transport, distributie en opslag, omschrijft het afgelopen jaar als leerzaam. Een positieve kwalificatie ondanks een sterke daling van de activiteiten gedurende enkele maanden.

Kenneth Ferson, directeur van het bedrijf, legt uit: “De periode van eerste insluiting leidde tot de sluiting van onze belangrijkste bestemmingen in Frankrijk en onze activiteiten daalden met meer dan 50% gedurende twee maanden.” Dit weerhield het bedrijf er niet van om bepaalde projecten af te ronden en aan te passen. “In de loop van 2020 hebben we nieuwe IT-systemen geïmplementeerd, de vloot en onze site uitgebreid en hebben we enkele contracten heronderhandeld”, zegt K. Ferson “Het bedrijf heeft ook een aantal nieuwe projecten kunnen implementeren en aanpassen.”

Het bedrijf heeft dus niet gewacht om zich voor te bereiden op de toekomst. “We verwachten een verdere groei voor 2021 en een intensivering van onze activiteiten. Dit gaat hand in hand met de verdere digitalisering van het bedrijf en de ontwikkeling van de IT om onze dienstverlening nog stipter en transparanter te maken. Onze vloot zal ook worden uitgebreid. Momenteel rijden we met acht voertuigen, maar we hebben een aanbesteding uitgeschreven om het aantal voertuigen in het wagenpark te verdubbelen tussen de jaarwisseling en het einde van de eerste helft van 2021,” voegt K. toe. Ferson, die graag een betrouwbare 24/7-transportpartner wil blijven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo