16 Mercedes-Benz Arocs voor Declercq Stortbeton

Declercq Stortbeton is een trouwe klant van Mercedes-Benz en bewijst het nogmaals met de bestelling van zestien nieuwe Mercedes-Benz Arocs.

Declercq Stortbeton beschikt vandaag over vijf betoncentrales in Wielsbeke, Harelbeke, Tielt, Deinze en Waregem en levert het beton met een wagenpark van 85 trekkers en betonmixers en van 14 Arocs betonpompen. Het bedrijf met hoofdzetel in Waregem haalde onlangs een belangrijk contract binnen: Declercq Stortbeton zal beton leveren voor de nieuwe Scheldetunnel van het Oosterweelproject in Antwerpen. Het zal dat doen vanuit twee nieuwe betoncentrales in Zeebrugge, waarna de elementen via de waterweg naar Antwerpen zullen worden vervoerd. “Het worden twee state-of-the-art centrales die tot 2023 in Zeebrugge zullen staan en daarna naar een andere locatie verhuisd zullen worden”, legt Filip Declercq uit. Dit nieuwe project vereist nieuwe voertuigen, en daarom bestelde het bedrijf tien Mercedes-Benz Arocs vrachtwagens en evenveel betonmixeropleggers. 

Eerst werden echter 15 nieuwe 4×4 Arocs trekkers en één 8×4 Arocs betonmixer geleverd, een investering die geheel losstaat van het nieuwe Oosterweelproject. De keuze voor de nieuwe Arocs is er één op basis van de goede ervaringen die het bedrijf met de werfvrachtwagens van Mercedes-Benz en met Group Ghistelinck heeft, stelt Filip Declercq.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo