Gosselin Logistics koopt extra mobiele havenkraan

Gosselin Logistics heeft recent geïnvesteerd in een extra mobiele kraan voor haar terminal langs het Albertkanaal. De kraan werd als bouwpakket via het binnenwater geleverd en de opbouw is gestart. 

De nieuwe Konecranes Gottwald Model 5 kraan heeft een radius van 51 meter en een maximale capaciteit van 125 ton. Ze zal voornamelijk ingezet worden voor containers en breakbulk cargo. “Uiteraard heeft de verbreding van het Albertkanaal en de uitbreiding van onze kaaimuur een positieve impact op onze activiteiten. Gosselin blijft investeren in duurzame en ecologisch verantwoorde logistiek via de binnenvaart,” vertelt Marc Smet, CEO van de Gosselin Group. “We willen zoveel mogelijk de binnenvaart en multimodale oplossingen inzetten om de druk op onze (lokale) wegen te verlichten en zekerheid te bieden aan onze klanten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo