IKEA neemt 30 Quantron elektrische bestelwagens in ontvangst

In Wenen zal de meubelwinkelketen IKEA voortaan het merendeel van zijn leveringen doen met Quantron elektrische bestelwagens. Dertig van deze voertuigen, gebaseerd op de Iveco Daily, zijn zojuist afgeleverd.

De Quantron Q-Light heeft een elektromotor van 100 kW en de batterijen kunnen worden opgeladen met een maximumvermogen van 70 kW. Tijdens tests in Oostenrijk heeft de Q-Light bewezen dat hij een reële actieradius van 170 kilometer kan halen, waardoor hij geschikt is voor leveringen in de 23 stadswijken van Wenen, die tot 30 kilometer van het logistieke centrum van IKEA liggen. Dit betekent dat de 30 Q-Lights 65% van de leveringen van de Zweedse reus in de regio zullen kunnen afhandelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo