Kuehne+Nagel zoekt 400 extra uitzendkrachten

Logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel breidt uit met een nieuwe vestiging in Tessenderlo en gaat samen met Tempo-Team voor komend najaar op zoek naar 400 extra uitzendkrachten voor de sites in Geel, Eindhout en Tessenderlo. De extra aanwervingen dienen vooral om te anticiperen op de aankomende drukte van Black Friday en de feestdagen. Op 19 augustus organiseren Kuehne+Nagel en Tempo-Team voor het eerst na de pandemie een fysiek jobevent op de Kuehne+Nagel-vestiging in Geel.

Dit zal geen traditionele job day zijn. Kandidaten worden eerst door Tempo-Team onthaald en bekijken de bedrijfsvideo ter introductie. Vervolgens volgt een doe-gedeelte waarbij kandidaat-orderpickers op een ‘pick & pack’ raceparcours op het bedrijfsterrein hun rijvaardigheid met een elektrische transpallet kunnen tonen. Tot slot volgt een interview met een Tempo-Team consultant én Kuehne+Nagel Supervisor en volgt bij wederzijdse interesse het contractvoorstel. Bovendien krijgen alle deelnemers een verrassingspakket en geven de consultants van Tempo-Team ook extra cv- en sollicitatietips.

“Met dit initiatief blijven we bewust weg van het digitale solliciteren. We willen kandidaten een echte, leuke en fysieke ervaring bieden waarbij ze meteen hun talenten én drive kunnen laten zien. Door deze originele aanpak laten we kandidaten op een leuke manier kennismaken met het bedrijf en de vacatures en geven we hen de dag zelf het vooruitzicht op een nieuwe job”, licht Elke De Blay, Business Manager bij Tempo-Team, toe.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo