KRC Genk helpt H.Essers bij ‘war for talent’

H.Essers en KRC Genk slaan de handen in elkaar en zetten samen een unieke rekruteringscampagne op om meer dan 500 nieuwe vacatures in te vullen bij de Limburgse specialist in transport en logistiek. De start valt samen met de kick-off van het nieuwe voetbalseizoen en zal lopen tot het einde van het seizoen.

H.Essers breidt sterk uit en is op zoek naar meer dan 500 talenten voor een veelheid aan jobs in warehousing, transport en stafdiensten, onder andere voor zijn Dry Port-vestiging op de oude Fordsite in Genk. Daarvoor zal het beroep doen op de hele KRC Genk-community, met een rekruteringscampagne opzetten waarbij supporters en spelers zelf straffe kandidaten kunnen aanreiken voor een job bij H.Essers. Het werkloosheidscijfer is extreem laag in de regio, en de campagne moet het bedrijf helpen om de velevacatures in te vullen.

Sterke profielen worden via een stevige referral-campagne door de KRC Genk ambassadeurs aangesproken om te solliciteren voor een job bij H.Essers. De ondertekening van het contract levert niet alleen een fijne job op, maar ook een business seat inclusief diner (een wedstrijd) voor zowel de ‘scout’ als de nieuwe medewerker. De spelers van KRC Genk zullen een belangrijke rol spelen in de campagne. Zo zullen Mark McKenzie, Maarten Vandevoordt en Mike Trésor verschillende jobs uitproberen bij H.Essers om te tonen wat ze kunnen naast het voetbalveld.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo