ABAX en Polydak: 20 jarig jubileum van een prachtig partnership [Advertorial]

ABAX en Polydak continueren een succesvol partnership. Als industrie specialisten met focus op expertise, kwaliteit en duurzaamheid werd al heel snel duidelijk dat de samenwerking perfect was. ABAX ondersteund Polydak met haar oplossingen voor fleet management en materieelbeheer.

In 2020 is RAM Mobile Data overgenomen door ABAX. ABAX is een van de grootste telematica organisaties in Europa. Zij levert oplossingen voor fleetmanagement, machinebeheer en gereedschapstracking. Deze IoT oplossingen bieden op een moderne wijze inzicht aan managers die zo grip en controle krijgen op hun assets.

Medewerkers van Polydak zijn veel onderweg en op locatie voor opdrachtgevers. Zij gaan dagelijks het dak op voor industriële en particuliere opdrachtgevers in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Luik en daarbuiten.

Polydak is een succesvolle ondernemende pionier gebleken. Reeds 20 jaar geleden besloot zij om haar wagenpark en de ritregistratie te automatiseren met track-and-trace van het voormalige RAM Mobile Data. Het hoofddoel was om de administratie te vereenvoudigen en processen rond Planning, HR en Finance te optimaliseren.

Beide bedrijven hebben afgelopen 20 jaar geprofiteerd van een gezonde groei. Polydak groeide en daarmee ook hun wagenpark, RAM Mobile Data groeide mee in de behoeften en mogelijkheden die evolueerden bij de Limburgse dakdekker.

“Tijdens deze 20 jaar zijn we elkaar steeds goed blijven vinden en hebben we elkaar continu maximaal rendement gegeven” aldus Bart Claes Commercial Director Benelux van ABAX.

De potentie met ABAX is Polydak niet ontgaan en heeft daarom haar vertrouwen verlengd voor de komende 4 jaar. Naast jarenlange uitstekende service zijn de innovatiekracht, gebruiksgemak en het totale pakket voor voertuigen, machines en gereedschappen zeer overtuigend gebleken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo