Featured Video Play Icon

[VIDEO] 5 vragen aan Boy Van Eesbeke (Group-GTS)

Boy Van Eesbeke is sinds kort de nieuwe Business Unit Manager Logistics bij Group-GTS in de Antwerpse haven. Wat wil dat precies zeggen, en wat zijn zijn belangrijkste uitdagingen naar de toekomst toe? We gingen met hem op gesprek in de vestiging in Kallo.

Group-GTS is een grote logistieke speler in de Haven van Antwerpen, met 75.000 m² opslagruimte in Kallo en 55.000 m² in Tessenderlo. Het bedrijf heeft net nog een derde vestiging aangekocht in Tessenderlo die nog eens 45.000 m² aan ruimte moet opbrengen. Boy Van Eesbeke is als nieuwe Business Unit Manager Logistics verantwoordelijk voor al deze sites, zowel op operationeel, administratief, commercieel, personeels- en P&L-vlak. Een job die naar eigen zeggen elke dag nieuwe uitdagingen voorschotelt, maar die zich ook binnen een maatschappelijk erg belangrijke sector afspeelt.

Naast de logistiek doet Group-GTS ook aan conventioneel en containertransport, waardoor het bedrijf net als alle andere spelers binnen de transport te maken heeft met het huidige chauffeurstekort. Een aantrekkelijk jobpakket moet de chauffeurs lokken naar de groep, maar het is duidelijk dat deze crisis de groei van het bedrijf vertraagt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo