Featured Video Play Icon

Ronny Devos, eigenaar van Wybo Transport uit Poperinge, is de winnaar van We Are Champions seizoen 5. Hij nam het in Logistics.TV op tegen Louis De Wael, managing director van Van Dievel Transport, en Rudy Denutte, CEO van De Rocker Logistics.

Ronny Devos begon aan deze seizoensfinale van We Are Champions met een voorsprong, maar mathematisch was alles nog mogelijk in de beslissende ronde, waarbij er ingepakt, gestapeld, getild en gegooid moest worden. Er konden zelfs punten van elkaar gestolen worden…

Bedankt aan onze partners Yale Material Handling (Hilaire van der Haeghe), A-Safe en Atrium Opleidingen!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo