Renties neemt 6 Scania P distributiewagens in gebruik

Het Kortrijkse verhuurbedrijf Renties heeft zes nieuwe Scania P bakwagens (één Scania P250 en vijf Scania P280) in gebruik genomen, en hiermee draagt de volledige verhuurvloot voortaan het logo van het Zweedse merk.

 

Renties verhuurt alle soorten voertuigen op korte en lange termijn. “Vandaag hebben we zo’n 350 voertuigen in het park, gaande van een Fiat 500 tot een Porsche 911, maar dus ook zes vrachtwagens om de distributie-activiteiten van onze klanten te ondersteunen. Omdat we prat gaan op een recent en perfect onderhouden wagenpark, vernieuwen we regelmatig onze voertuigen. Deze 6 nieuwe bakwagens kochten we aan bij Scania in Kuurne,” aldus Laurent Vanneste, zaakvoerder van Renties. Hoewel hij voor Scania koos na de aanbiedingen van verschillende merken te hebben vergeleken, stelt deze aankoop Laurent in staat een droom te verwezenlijken: “Toen ik als kind met autootjes speelde, was een Porsche 911 mijn ideaalbeeld bij de auto’s en Scania bij de vrachtwagens.” 

Vijf van de zes nieuwe bakwagens zijn 19-ton trucks, maar één ervan is teruggebracht naar 12 ton, met een extra lichte opbouw van Alumac zodat hij toch een voldoende hoog laadvermogen kan bieden.” 

 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo