The Truck Company levert 60 opleggers aan ECS

The Truck Company noteerde een order voor 50 nieuwe koelopleggers en 10 containerchassis bij ECS, de intermodale transportgroep uit Zeebrugge. De overeenkomst is gekoppeld aan een overname van een 100-tal tweedehands voertuigen.

ECS is gespecialiseerd in transport en logistiek tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland en het Europese vasteland, vooral d.m.v. 45ft containers. Voor het geconditioneerd vervoer zijn er echter ook nog steeds koelopleggers. Marc Lanckriet (Director ECS Services) : “Onze koelopleggers hebben voor bepaalde vrachten een voordeel t.o.v. een koelcontainer. De binnenafmetingen zijn bvb groter, wat ons de mogelijkheid biedt om dubbel-stack ladingen te vervoeren”. De 50 nieuwe koelopleggers met Thermo King koelgroep zijn extra versterkt in onderzijde van de wanden en hebben een gegalvaniseerd chassis.
De 10 nieuwe gooseneck containerchassis zijn geschikt voor het vervoer van 45ft containers. Dit nieuw ontwikkeld chassis is gebouwd conform de nieuwe Europese reglementering. Die bepaalt dat de regelhoogte van de onderrijbeugel op 450 mm van de grond moet liggen in plaats van 550 mm.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo