The Truck Company stelt Europese première voor tijdens We Are Transport

Op het vlak van getrokken materieel, is The Truck Company één van de belangrijkste deelnemers aan de vakbeurs We Are Transport. De spotlights zullen gericht zijn op het nieuwe containerchassis van Kässbohrer, dat zijn Europese première beleeft.  De containerchassis K.SHG.AVMH en K.SHG.AMH van Kässbohrer worden aangeboden met vaste of uitschuifbare zwanenhals. Alle versies zijn uitschuifbaar vanuit het midden, waardoor de wielbasis kan variëren om op die manier alle containertypes te vervoeren, met alle aandacht voor een optimale verdeling van het gewicht. Het meest revolutionaire onderdeel van dit chassis is de uitschuifbare zeshoekige centrale uitschuifbalk, waardoor het uitschuiven een stuk eenvoudiger verloopt. Twee vierkante kokers in elkaar geschoven zijn niet voldoende torsievrij. De achterkant van het chassis werd in die mate uitgetekend dat de verlichting voldoende afgeschermd wordt bij het achteruit rijden aan laad- en loskades.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo