Prestigieuze Scania S650 trekker vervoegt vloot El Duque Transport

El Duque Transport vervoert dure sportwagens en exclusieve oldtimers. Zaakvoerder Dirk De Hertogh koos voor een Scania S650 trekker met zilverkleurige lak en bijhorende oplegger om zijn vloot te vervoegen. Dirk De Hertogh is verantwoordelijk voor twee transportbedrijven. Enerzijds is er Transport DDH voor algemeen vervoer van goederen nationaal en internationaal en anderzijds El Duque Transport voor het vervoer van personenwagens. Voor beide bedrijven kiest Dirk De Hertogh al meer dan 25 jaar voor Scania. Het team van El Duque Transport verzorgt het transport van auto’s naar vakantiebestemmingen, evenementen, beurzen en shows. Omdat de voertuigen in een gesloten oplegger vervoerd worden zijn ze beschermd tegen alle weersomstandigheden en nieuwsgierige blikken. Om gemiddeld zo’n 250 wagens per maand naar het buitenland te vervoeren heeft El Duque Transport een vloot van vier Scania autotransporters en een eigen depot in Londerzeel met bewaakte parking. Het afhalen en terugbrengen van auto’s thuis is eveneens mogelijk. Dirk De Hertogh: “Samen met de klant bekijken we waar hij wenst dat we de wagen oppikken en afleveren. Wij bieden de extra service om de wagen bij de klant thuis op te pikken indien nodig.” Met zijn nieuwste Scania S650A 4×2 EB trekker en de bijhorende gesloten Kässbohrer oplegger wil Dirk De Hertogh de dienstverlening nog uitbreiden. Met zijn speciaal design  past hij uitstekend in dat plaatje van exclusiviteit. De trekker werd aangekocht bij Scania Huizingen, inclusief onderhoudscontract en financiering. Het is ook Scania Huizingen dat instaat voor het onderhoud van het wagenpark.  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo