TheTruckCompany neemt Somati Vehicles over

TheTruckCompany heeft Somati Vehicles overgenomen. Het bedrijf uit Erembodegem is gespecialiseerd in de aanpassing van speciale voertuigen, met name brandweer- en interventievoertuigen.

De Somati-groep, die in 1962 werd opgericht, bestaat uit drie bedrijven: Somati Fie, Somati Systems en Somati Vehicles. De groep heeft een gezamenlijke toegevoegde waarde van 27 miljoen euro en stelt in België ongeveer 300 mensen tewerk, waarvan 35 bij Somati Vehicles. TheTruckCompany neemt deze activiteit over, terwijl de Somati Groep haar activiteiten op het gebied van brandbestrijdingsprodukten voortzet. TheTruckCompany voegt er dus een nieuwe boeg aan toe onder de leiding van Filip Matthijs, voormalig algemeen directeur van TH-Trucks Belux, die de nieuwe CEO en aandeelhouder van Somati Vehicles wordt.

Lees alles over theTRUCKCOMPANY Group

theTRUCKCOMPANY Group

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo