Featured Video Play Icon

Fluvius wint Best Fleet Owner VAN 2022 award

Op het Best of VAN evenement is de Best Fleet Owner VAN award voorbehouden aan eindgebruikers. Dit jaar overtuigde Fluvius de jury en volgde Sip-Well op.

Het team onder leiding van Dries dennequin overtuigde de jury zowel voor de striktheid van zijn vlootbeheer als voor de gepersonaliseerde aanpak die het ondanks de omvang van het wagenpark (meer dan 1600 lichte bedrijfsvoertuigen op een totale vloot van meer dan 3500 voertuigen) wist te handhaven. Een ander sterk punt van het dossier is de strategie om de CO2-uitstoot te verminderen, die al in uitvoering is en veel verder gaat dan de eenvoudige vervanging van voertuigen met verbrandingsmotor door elektrische voertuigen; Dries Dennequin is ervan overtuigd dat een groener wagenpark begint met een reorganisatie van de werkprocessen.

De andere twee finalisten in de wedstrijd waren Loading Systems en Dockx Rental.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo