Transport & Logistics Gent breidt uit met zone voor logistiek vastgoed

De vakbeurs Transport & Logistics pakt uit met een vernieuwde formule. De focus ligt op de voedingsindustrie en het logistieke vastgoed. Die laatste categorie krijgt zelfs een aparte zone tijdens het evenement, dat zal plaatsvinden van 13 tot en met 15 september 2022 in Flanders Expo, Gent. 

Transport & Logistics kiest voor Gent, het logistieke knooppunt van Oost-Vlaanderen met dank aan North Sea Port. Een van de specialismen van de Vlaams-Nederlandse fusiehaven, de voedingsindustrie, krijgt extra aandacht tijdens de driedaagse beurs. 250 exposanten uit de volledige supply chain tekenen present. Een nieuwe zone ‘Logistics & Industrial Buildings’ en colocatie met de verpakkingsbeurs Empack maken van uw bezoek aan Transport & Logistics een ‘one stop shop’ voor de volledige logistieke keten.

Op het programma staan eveneens een lading keynote speakers en seminaries, naast een Jobday, ‘We are Champions’-zone, partner- en start-up-village en als hoogtepunt de uitreiking van Trends Gazellen Awards. Registreer u hier voor een gratis ticket.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo