Nieuwe VW Amarok onthuld op IAA

Naast de ID. Buzz Cargo is de nieuwe Amarok pick-up de andere grote ster op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens op de IAA in Hannover. Het zal aan het eind van het jaar in de verkoop gaan.

De Amarok van de tweede generatie, die samen met Ford is ontwikkeld, zal vanaf het begin verkrijgbaar zijn met twee technologieën voor vierwielaandrijving, een enkele of dubbele cabine en vijf motoren: vier turbodieselmotoren (TDI) met 150 tot 250 pk en een turbobenzinemotor (TSI) met 302 pk. Afhankelijk van het motortype is de Amarok verkrijgbaar met een handgeschakelde of een volledig nieuwe automatische transmissie met 10 versnellingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo