Bij bestelwagens begint de daling van de registraties af te nemen

Volgens de laatste cijfers van Febiac is het aantal inschrijvingen van lichte bedrijfsvoertuigen in september met 7,9% gedaald ten opzichte van de overeenkomstige maand in 2021. De daling wordt echter minder sterk naarmate het jaar vordert.

“Het herstel dat we zien in de automarkt is er nog niet voor de inschrijvingen van lichte bedrijfsvoertuigen, maar we mogen niet vergeten dat dit segment het in 2020 en 2021 beter had gedaan dan de automarkt. De herstelbeweging is echter aan de gang: de cumulatieve daling van deze markt is de laatste maanden verminderd, van -39,1% in januari tot -24,5% in september”, aldus Febiac.

In het merkenklassement heeft Renault opnieuw de leiding genomen vóór Ford en Mercedes-Benz.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo